Aktuális

Bérmálás Szent Mihály templom 2022

dsc 8829 hdr

Kedves bérmálkozók!  

 

Az alábbi linkre kattintva elérhetővé vállnak a bérmáláson készült képek sorszámokkal, vízjelekkel. (Javaslom számítógép használatát a képek megtekintéséhez!) Ezekből papírképek rendelhetők 10×15-ös méretben, 600 Ft-os darabáron. (A papírkép előnye a digitálissal szemben, hogy örök emlék marad, bérmaszülők, nagyszülők, keresztszülők kaphatják ajándékba, kézzel fogható formája van.)  A megrendelni kívánt képek sorszámait e-mailben legyenek szívesek nekem elküldeni pontos névvel, telefonszámmal, címmel ellátva valamint azt, hogy melyik plébániához tartoznak. Kérem, a képek sorszáma után írják oda, hogy hány darabot szeretnének rendelni.

https://drive.google.com/drive/folders/1oByb7qXNIfta5y79B-AHyV10KhNftx2N?usp=sharing

E-mail: kulcsar.geza@gmail.com

A képek feltöltése a megadott linkre a bérmálást követően kb. egy-két nap múlva fog megtörténni. A papírképek megrendelésének határideje 2022. június 25. Eddig az időpontig kell a megrendelő e-maileket elküldeni. Ezután csak felárral tudom vállalni a képek szállítását, mivel a pár darabos rendelések sokkal nagyobb költséggel járnak. 

A fényképek átvételi és fizetési módjának részleteit is hamarosan ismertetem. Nagy valószínűség szerint az adott plébániákon lehet majd átvenni a kész képeket, a fizetés pedig ott fog megtörténni. Mivel a plébániáktól nem várható el, hogy váltópénzzel, pénzkezeléssel foglalkozzanak, így kérem, minden esetben pontos összeget hozzanak az átvételkor!!!

dsc 8770
szabadtéri gyermekfotózás3

Gyermek és családi fotózás:

Észre sem veszed, és a kis lurkók már fel is nőttek. Gyermekkoruk legszebb pillanatai, az önfeledt játék, a kísérletezés, a felfedezés, az őszinte öröm az arcukon egy szempillantás alatt tovatűnnek. Mi más tudná jobban megőrizni ezen csodálatos pillanatokat, mint egy kedves kép a falon?

Digitális világunkban alig marad maradandó emlékünk. Tönkremegy a telefon, amiben a gyerekről készült sokszáz kép van. Ez még nem baj, de pont elfelejtettük lementeni a felvételeket… 

Vagy hiába jó az okostelefon, és 108 megapixeles képet csinál, de valahogy sosem sikerül olyan álomvilágot teremteni, amit a profi fotósok produkálnak. 

Nincs ezzel baj, nekünk az a dolgunk, hogy az álmot megörökítsük, képpé formáljuk. 

Nektek pedig az, hogy keressetek meg és kérjetek tőlem időpontot! 😉

Amit a foglalásért kaptok:

  • Beállított családi képek a természetben
  • Elcsípett, spontán pillanatok, mert azok a legőszintébbek
  • 40-50 kidolgozott, retusált kép digitálisan átadva
  • Barátságos fotós, remek hangulat! 😉
  • Júniusi foglalás esetén 29.900 Ft-os áron!

Foglaljatok minél előbb!