Enterior & Exterior

Nekem, mint fotósnak az a feladatom, hogy az egyszerű kattintgatás helyett életre keltsem a helyszínt. Meg kell találni a legjobb szögeket, át kell rendezni a lakást is, hogy a képek jó alapot adjanak a képzelőerőnek. Majd a nyers képek elkészülte után jöhet az utómunka,  ami sokkal hosszabb folyamat. Van vele munka bőven, de megéri, mert a lakás így sokkal könnyebben eladja magát, általában 5-10 százalékkal többért, mintha csak valaki körbeszalad és készít pár képet. Az ingatlanfotózás sajnos eléggé háttérbe szorult az utóbbi időben. Pedig nagy precizitást, és türelmet igényel. Aki nem sajnálja rá az időt és a pénzt, hogy szakemberrel csináltassa a képeket, az komolyan sokat nyerhet vele.

Kis lakás, nagy lehetőségek. 

Balázsék lakása a hely tökéletes kihasználásáról szól. 65 négyzetméteren alakítottak ki igazi családi fészket. Egy ilyen azonnal beköltözhető ingatlan igazi kincs a mai piacon.

Elegáns lakás jó kilátással.

A tulajdonosok kiváló ízlésére vallanak a finom részletek, és az időtálló, exkluzív anyagok. Fájó szívvel válnak meg szeretett fészküktől. Így jár, aki családi házat vásárol!