Events & Weddings

A pillanat, ami örökké tart

Hogy az emlékek örökké éljenek, meg kell örökíteni őket. Ehhez talán a fotós a legjobb megoldás. Jó a videó is, de azt nem lehet a falra akasztani, csak ideig-óráig. A kép viszont felemel. Eszünkbe juttatja a meghitt pillanatokat. Bármikor és bárkinek, aki rátekint.  Az esküvőfotózás igazán nagy feladat. Fontos a rutin, és a precizitás. Viszont aki esküvőfotózásból él, az gyakorlatilag a fotográfia majd minden ágával meg tud birkózni. 

2021 nyara. Anna és Bálint. 

Az időjárás nem volt igazán kegyes, már-már úgy nézett ki, hogy el kell halasztani a kreatív fotózást, de végül mégis megcsináltuk a soproni Botanikus Kertben. jó döntés volt, pedig lógott még az eső lába, de a képek azt hiszem, önmagukért beszélnek. “Nincs rossz idő, csak rosszul öltözött ember.”, mondanák a svédek.  Esetünkben ez teljesen kizárt volt, Anna és Bálint pedig a természetességükkel, és egymás iránti őszinte érzelmeikkel igazán varázslatos portfóliót teremtettek!

kreativ 2

2020 nyara. Dóri és Attila.

Koronavírus ide vagy oda, két hónap halasztással azért megrendezésre került ez a csodálatos esküvő, egy forró nyári napon. Dóri és Attila már nagyon várta a nagy napot, ami tényleg felhőtlenre sikeredett. Az előző napi kreatív fotózás szintén körülbelül 32 C° fokban történt a Városligetben, ami kiváló helyszínnek bizonyult. Az ifjú párt pedig nagy örömömre szolgált fotózni, hiszen minden pillanatban úgy sütött róluk az egymás iránti szeretet, mint a júliusi napsugár.

Dsc 9136

2019 ősze. Veronika és Tamás. 

Talán nem is lehet szebb egy őszi esküvőnél. Az októberi színek és fények önmagukban is csodásak. Fokozni csak egy olyan párral lehet a képek hangulatát, akik igazán szeretik egymást. Veronika és Tamás esetében a szférák együttállása tapintható volt. Ez sugárzik minden róluk készült felvételről. 

2018 tavasza. Nadine és Peter. 

A tavasz az esküvőszezon kezdete. A Graz környéki Alpok, és annak lankáin termő szőlő pedig szintén jó alapja a vidám hangulatnak, és az élénk nyáreleji színeknek. A hab a tortán az ifjú pár, akiket nagy öröm volt fotózni. Náluk semmi lámpaláz nem volt, maximálisan tudtak egymásra koncentrálni. Mintha a fotósok ott sem lettek volna. Az ilyen körülmények igazán minden fényképész vágyát tökéletesen kielégítik.